9:55 PM
Організація і оснащення свого гаража: корисні поради

Організація і оснащення свого гаража: корисні поради

гараж Більшість автолюбителів при поломці своєї машини відправляються в автосервіс за послугами фахівців. Однак відсоток автомобілістів, які лагодять свої засоби пересування самостійно, насправді, досить високий.

Звичайно, наявність автомобіля має на увазі і наявність гаража. Адже так транспортний засіб прослужить довше. Гараж - це місце, де машина буде захищена, як від грабіжників і викрадачів, так і від примх природи. Таким чином, це місце має бути теплим і сухим, пише AvtoStar.info/.

Так чи інакше, у Вас повинен бути куточок, де б Ви могли зберігати інструменти (навіть якщо користуєтеся послугами майстра з сервісу). Питанням про те, як краще використовувати вільні квадратні метри і практичніше розмістити інструменти в гаражі та робочій прибудові, задаються багато автолюбителів.

По-перше, необхідно визначитися, які саме роботи Ви будете виконувати в гаражі і чи потрібен Вам додатковий простір для зберігання тих чи інших інструментів, масел, і автомобільних аксесуарів.

Якщо в основному Ви чините свій автомобіль самостійно або у Вас своя міні-автомайстерня, то слід звернути свою увагу на вибір автомобільних підйомників, адже ремонтна яма або естакада не завжди можуть допомогти в ремонті або діагностиці транспортного засобу.

Звичайно, якщо у Вашому гаражі буває тільки Ваш автомобіль, то варто звернути увагу на інші практичні речі, які стануть в нагоді в ремонті або технічному обслуговуванні "залізного коня".

У невеликих приміщеннях простір краще використовувати якомога раціональніше, тому варто звернути увагу навіть на стіни. На полицях і стелажах можна успішно зберігати інструменти, масла і різні рідини, а також ганчір'я і запчастини.

Багато автолюбителів категорично не хочуть перетворювати гараж в комору, але Вам все ж краще знайти місце для зберігання лопати, криголама і мітли. Коробки з інструментами, можна зберігати на полицях або на підлозі.

Великим плюсом буде, якщо Ви знайдете в своєму гаражі місце для вішалки і обладнаєте куточок, де можна буде мити руки.

Переглядів: 11203 | Додав: abel | Теги: гараж, Поради, авто | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar