8:46 PM
Що носити жінкам з фігурою Т: модні поради

Що носити жінкам з фігурою Т: модні поради

Що носити жінкам з фігурою Т Даному типажу жіночої фігури притаманні деякі чоловічі риси такі як: широкі плечі і дуже вузькі щодо верхньої частини стегна. Створюючи образ для жінки з фігурою Т необхідно підбирати одяг, який допоможе врівноважити масивний верх з маленькими стегнами. Акцентувати увагу потрібно на таких місцях:

  1. шия;
  2. груди;
  3. руки;
  4. стрункі ніжки.

Штани

Для того щоб вдало підкреслити худенькі, спортивні ноги вибирайте вузькі, обтягуючі брюки, шорти і джинси. Моделі з кишенями на стегнах візуально збільшать стегна і тим самим приховають всі недоліки цієї зони.

Спідниці

З такими ніжками ви можете носити модні спідниці міні, а також обтягуючі і вільні до низу моделі. Головне, не бійтеся, демонструвати ноги.

Верх

Кофтинки, блузи, майки та інші елементи гардероба повинні бути з овальним, круглим або V-подібним вирізом. Прекрасно виглядають моделі сорочкового крою та наряди з коміром шаль. Жакети і топи з широкими лямками бажано вибирати однотонні і прості. Для вашої фігури дуже важливо дотримуватися правила: чим простіше одяг, тим красивіше.

Сукня

Спеціально для вас в продажу є величезна кількість нарядів пишними спідницями, заниженою талією, моделі максі і міні. Також, зверніть увагу на сукні з А-силуетом. Нижня частина повинна бути яскравою, пишною і легкою. За допомогою таких деталей як кишені, вишивка і гудзики можна візуально збільшити стегна.

Забарвлення

Яскраве колірне рішення в поєднанні зі скромним верхом створить чіткий і гармонійний силует. Також на вашій фігурі буде приголомшливо виглядати однотонний одяг. Якщо ви віддаєте перевагу чомусь незвичайному, поекспериментуйте горизонтальними і діагональними смугами, ромбиками, які здатні приховати всі недоліки ваших форм.

Аксесуари

З додатковими декоративними елементами варто бути обережніше, так як вам протипоказані масивні прикраси, короткі хусточки і шарфики. Вибирайте тільки подовжені прикраси, легкі тонкі шарфики до талії, браслети з ланцюжками, кулони і все те, що візуально витягає лінії силуету.

Великі, яскраві, декоровані сумки відвернуть увагу від вузьких стегон і зроблять ваш образ ефектніше.

Взуття бажано вибирати незвичайне і креативне. Високий каблук і платформа - кращий варіант для дам з фігурою Т.

Як доповнення до верху використовуйте різні ремінці і пояса, які можна носити на стегнах.

Переглядів: 11905 | Додав: abel | Теги: мода, ФІГУРА | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar