1:54 PM
Через Джонсона кота Ларрі можуть виселити з квартири прем’єра Британії

Після призначення прем’єр-міністром Великої Британії Борис Джонсон першим ділом запитав членів своєї адміністрації, чи не варто йому завести собаку. Про це розповіли інсайдери Даунінг-стріт. Якщо у нового голови британського уряду справді такі наміри, то у кота Ларрі можуть бути проблеми.

Про це пише Daily Star, нагадуючи, що знаменитий кіт був на офіційній роботі в резиденції прем’єр-міністра на Даунінг-стріт 10, а також обіймав посаду головного мишолова британського уряду. Ларрі не з тих, хто терпить суперників. В часи адміністрації Девіда Кемерона у нього були навіть сутички з кицькою міністра фінансів Джорджа Осборна на ім’я Фрея.

Також він вів тривале суперництво з головним мишоловом міністерства закордонних справ Пальмерстоном. В одній із сутичок між ними Ларрі втратив свій комірець, а Пальмерстону довелося зализувати глибокі подряпини й лікувати розсічене вухо. Конфлікт між котами досяг точки кипіння. І в якийсь момент барон Бленкатра Девід Маклін виніс на обговорення в Палаті лордів питання, чому уряд не платить за ветеринарні послуги для Ларрі. Знаменитий кіт був призначений на свою посаду у 2011 році. Тож на Даунінг-стріт 10 він «пережив» двох прем’єрів: Девіда Кемерона і Терезу Мей.

Джерела повідомили виданню, що остаточного рішення про виселення кота поки немає. І розгляд такого сценарію – це "довгостроковий проект".

Переглядів: 5353 | Додав: abel | Теги: кіт, Британія, квартира, Ларрі, прем’єр, джонсон, виселення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar