10:02 PM
Нападник "Шахтаря" отримав українське громадянство. Шевченко прокоментував

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораєс

Жуніор Мораєс офіційно отримав український паспорт

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораєс отримав українське громадянство. Указ про надання Мораєсу громадянства підписав Президент України Петро Порошенко, повідомляє прес-служба "Шахтаря".

Жуніор Мораєс перебрався в Україну влітку 2012 року, ставши гравцем донецького "Металурга", в складі якого провів 3 сезони. Після цього нападник перейшов у київське "Динамо", а у червні 2018 року підписав контракт з "Шахтарем".

Всього Мораєс провів в УПЛ 138 матчів, в яких забив 73 голи. Також Жуніор очолює список бомбардирів нинішнього сезону, записавши на свій рахунок 16 забитих м'ячів в 21 поєдинку.

Шевченко прокоментував зміну громадянства Мораєса

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відреагував на отримання форвардом Шахтаря Жуніором Мораєсом громадянства України.

"Це така ж новина для мене, як і для вас. Я після тренування зв'яжусь з Шахтарем, чи дійсно він отримав паспорт. Бо у нас все-таки вже є список викликаних гравців.

Якщо все добре, якщо він дійсно українець та має паспорт, то я буду розглядати його як кандидата. Коли вже буду знати, тоді прийматиму рішення", – сказав він на прес-конференції у понеділок на НСК Олімпійський перед відкритим тренуванням збірної.

Переглядів: 5763 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar