9:45 AM
З Харкова "Укрзалізниця" запускає двоповерховий потяг до Генічеська

потяг з Харкова до Генічеська

"Укрзалізниця", яка найближчим часом збирається суттєво розширити функціонал онлайн-сервісів для пасажирів та клієнтів, які замовляють перевезення вантажів, ухвалила рішення відновити популярний рейс, запустивши двоповерховий поїзд №729/730 "Харків-Генічеськ", який буде ходити через "Запоріжжя-1", повідомляє туристичний сайт http://SovetyTuristu.kr.ua/.

У поїзді "Інтерсіті" 636 місць для пасажирів. Відзначається, що потяг буде курсувати щодня, починаючи з 13 червня по 1 вересня. Фірмовий поїзд прибуде на вокзал "Запоріжжя-1" о 10:22 і вже через 3 хвилини буде відправлятися.

Час прямування поїзда із Запоріжжя в Генічеськ складе близько трьох годин. Вартість сидячого місця другого класу складе - близько 220-240 гривень. Ціна залежатиме від дня тижня.

Керівництво "Укрзалізниці" також відзначило, що з 23 травня 2019 року пасажирам "Укрзалізниці" дозволяється перевозити велосипеди не тільки в нічних поїздах, але і в "Інтерсіті" та "Інтерсіті+".

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 5653 | Додав: abel | Теги: Укрзалізниця, Харків, генічськ, потяг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar