Інтер'єр для ледаря: практичність меблів

Інтер'єр для ледаря: практичність меблів

Навіть у такій, здається, малокваліфікованій сфері праці, як прибирання, існують дослідження і новації. Зокрема, західними фахівцями розроблений дизайн для швидкого прибирання житла, який підійде дуже зайнятим людям і тим, хто категорично не готовий витрачати на цей нелегкий процес багато часу.

Основний його принцип - лаконічність і мінімум поверхонь. Шафи - від підлоги до самої стелі, ліжко - з ящиками до підлоги, щоб не мити підлогу під меблями. Всі полички закриті дверцятами, ніяких декоративних ваз-пилозбірників, протирання пилу мінімізується. Дивани - шкіряні або з іншим типом оббивки, який досить протерти ганчіркою. Підлоги повинні бути без килимів, тим паче без доріжок.

Суворо? Нітрохи, якщо грамотно збалансувати елементи. Використовуйте тільки світлі кольори для стін і основних меблів, і кімната з дизайном для швидкого прибирання буде виглядати в елегантному скандинавському стилі, який так популярний сьогодні. А для яскравого акценту на одну стіну наклейте ефектні фотошпалери. Практичні, зрозуміло.

Будьте щасливі і економте час для життя з ефективним дизайном!

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2019-03-10)
Переглядів: 7530 | Теги: меблі, Поради, дизайн | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar