Станція оренди велосипедів з’явилась під Офісом Президента. ФОТО

Під Офісом Президента України з‘явилась "станція велошерінгу" – місце, де можна орендувати велосипед за допомогою сканування QR-коду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник глави Офісу Президента Олексій Гончарук.

"Можна просто відсканувати QR-код та поїхати на зустріч на велосипеді. Схоже, тепер я значно рідше користуватимусь автомобілем. Країна змінюється", – написав Гончарук.

У  коментарях до його повідомлення користувачі відмітили, що насправді місце для оренди велосипедів з’явилось на Банковій давно.

Інші користувачі почали згадувати, що Президент особисто не користується велосипедом, а пересувається містом на кортежі, тому подібне повідомлення від Гончарука звучить, як жарт.

Деякі дописувачі також написали, що було б непогано подібні станції розмістити поблизу Верховної Ради та Кабінету міністрів. На ці пропозиції власник сервісу Nextbike Олексій Кушка зазначив, що він над цим працює.

Щодо повідомлення заступника Глави Офісу Президента Кушка зазначив: "Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Гончарук користується велосипедами nextbike.kyiv. Ще трішечки і ми пересадимо всіх мужновладців … на велосипеди. Велосипедизація триває!"

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2019-07-16)
Переглядів: 7540 | Теги: президент, станція, фото, офіс, Оренда, велосипед | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar