10:10 AM
Брати в літак компʼютери MacBook Pro, які Apple відкликала через проблеми з батареями, заборонили у США

Федеральне авіаційне управління США заборонило перевозити в літаках компʼютери MacBook Pro виробництва 2015 року. Про це повідомляє Bloomberg.

Йдеться про моделі з 15-дюймовими екранами, в яких Apple виявила проблеми з батареями. Їх не дозволять брати ні в якості багажу, ні в салон літака.

Раніше компанія Apple заявила, що безкоштовно замінить батареї у 15-дюймових ноутбуках MacBook Pro з дисплеєм Retina, випущених у середині 2015 року. Компанія виявила в цих моделях перегрівання батареї, що може бути небезпечним.

На початку червня Apple презентувала новий комп'ютер Mac Pro 6 із процесором Intel Xeon. Його ціна стартує від $5 999 (понад 160 тис. грн) за комплектацію з 8-ядерним процесором і SSD на 256 ГБ. Також Apple представила монітор із 32-дюймовим екраном і роздільною здатністю 6K. Він коштує від $4 999 (близько 135 тис. грн).

Компанія Apple оголосила про старт продажу підставок Pro Stand для моніторів Mac за $999. Підставка має унікальну конструкцію, яка дозволяє змінювати положення екрана під різними кутами та розташовувати його в портретній орієнтації.

Переглядів: 5053 | Додав: abel | Теги: 15дюймовий, MacBookPro, відкликання, батарея, Літак, проблема, США, заборона, Apple, компʼютер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar