2:21 PM
Ліквідація ТОВ

Ліквідація ТОВ – тривалий, нервовий, складний процес. Кожний крок повинен бути чітким, продуманим, поетапним. Справа в тому, що завершити бізнес набагато складніше, аніж його розпочати. В цьому і виникають складнощі. Потрібно знати всі ключові правові питання, нюанси, знаходити кращі для свого бізнесу варіанти.

ліквідація тов

При ліквідації ТОВ, фірма своє існування просто припиняє. Завершення діяльності можливо при добровільному прийнятті відповідного рішення чи за судовим рішенням. Другий варіант, відповідно, примусовий. Існує також і варіант припиненням – банкрутство. Сучасні підприємці також віддають перевагу такому способу, як експрес-ліквідація. Для цього Вам знадобиться всього кілька робочих днів. Однак, даний спосіб без участі юристів не дасть необхідних результатів.

Що стосується вказаних вище варіантів завершення бізнесу, то практика показує тривалість цих процесів. В реальності це займе десь рік (а коли й більше). Слід зауважити, що при прийнятті рішення про ліквідацію, треба буде погасити всі борги (при їх наявності). Тому, це буде, як правило, розтягнуто у часі. Багато бізнесменів по цій причині і звертаються до юристів – економія часу.

Крім цього, рішення про завершення діяльності фірми може прийняти і відповідний орган. В будь-якому випадку, Ви так легко і швидко самостійно впоратися не зможете. Більш того, наприклад, експрес-ліквідація має свої особливості та нюанси. Якщо Ви не бажаєте тратити свої сили, дуже довго чекати та хочете якомога швидше позбавитися ТОВ, рекомендуємо звернутися до грамотних юристів.

Без сумніву, кожен бізнесмен хоче, щоб ліквідація ТОВ пройшла у стислі терміни, без проблем та тяганини. Якщо Ви прийняли точне рішення припинення діяльності фірми, то ми рекомендуємо детальніше звернутися за послугами в Imperium Lux (imlux.com.ua). Наші спеціалісти дійсно в правовому напрямку досить давно, тому якість гарантуємо. Ми знаємо, як важливо юридично правильно ліквідувати ТОВ, як мінімізувати риски. Наша взаємодія з державними органами налагоджена, тому ніяких проблем не виникає. Всім, кому довелося з нами співпрацювати, послугами задоволені. В будь-якому випадку ми працюємо на потрібний результат. Для нас головне – дієва допомога клієнтам та репутація.

Переглядів: 1901 | Додав: abel | Теги: тов, ліквідація | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar