4:37 PM
Як вести себе в ресторані: корисна інформація та рекомендації

Як вести себе в ресторані: корисна інформація та рекомендації

ресторан Ви збираєтеся в ресторан, приміряли сукні, зробили зачіску і вечірній макіяж. Начебто все готово. А чи знаєте ви як правильно себе вести в ресторані? Але почнемо з того, куди саме сходити, в який заклад? Відповідь на це питання можна знайти онлайн, перейшовши за посиланням https://www.split.lviv.ua/restaurant/about-restaurant.html на сайт кращого ресторану Split у Львові. Цей заклад порадує вас:

  • приємною атмосферою;
  • затишним кліматом в закладі;
  • оптимальним варіантом розваг;
  • смачною кухнею.

Отож, з вибором закладу ми визначилися, а тепер давайте розберемося в питанні, як себе поводити в закладі європейського рівня.

Як дівчині вести себе в ресторані

Ви підходите до дверей ресторану, чоловік притримує двері і пропускає вас вперед. Якщо на дворі зима, обов'язково затримайтеся, нехай чоловік допоможе вам здати одяг в гардероб. А ви тим часом поправите зачіску біля дзеркала. До речі, щоб привести себе в порядок, ви можете також відправитися в дамську кімнату.

На вході в зал чоловік пропускає вас вперед. Але тут же бере ініціативу в свої руки і проводжає вас до обраного місця. Пані слід йти слідом за ним. Іноді на зустріч новоприбулим парам виходить адміністратор і пропонує слідувати за собою. У цьому випадку чоловік замикає хід.

Місце за столиком вибирається жінкою самостійно. Чоловік тільки допомагає їй, злегка відсунувши стілець, а потім повернувши до столу, щоб вам було зручно.

Якщо меню за столиком одне, то ви маєте право першими заглянути в нього і вибрати страви. Не варто вибирати самі дешеві або навпаки - найдорожчі. Якщо ви не впевнені у своєму виборі, краще попросіть у чоловіка поради, але при цьому не варто кидати відмовки типу "вибери на свій розсуд".

В ресторанах зазвичай пропонують спробувати невелику кількість напою. Звичайно, відмовлятися від відкоркованої спеціально для вас пляшки не зовсім пристойно. Відмовитися можна тільки якщо запропонований напій поганої якості.

Якщо пляшка подана в відрі з льодом, то розливати напій буде офіціант. В іншому випадку цим займеться ваш кавалер.

Якщо ви хочете поправити зачіску, макіяж, то не варто викладати на стіл весь вміст косметички. Для цього краще відправитися в дамську кімнату. При цьому жінка вибачається, а чоловік допомагає вам відсунути стілець.

Якщо кавалер, який запросив вас на танець, незграбний і погано рухається, не варто його вчити рухатися. Трохи потерпіть, а від запрошення на наступний танець просто ввічливо відмовтеся.

ресторан

Вам принесли рахунок? Жінка при цьому не відчуває жодних зобов'язань по відношенню до свого супутника. Як правило, якщо запрошував чоловік, він і оплачує за банкет. Якщо ж в ресторан запросила жінка, то легким рухом руки або голови підкличте офіціанта і швидко, глянувши на рахунок, оплатіть з врахуванням розрахунку чайових офіціантові. Чайові в Європі становлять приблизно близько десять відсотків від суми замовлення, Україна не є винятком.

Той, хто запрошував в ресторан, той, як правило, і пропонує залишити заклад. Спочатку одягається чоловік. Вам же доведеться трохи почекати, поки кавалер подасть пальто або плащ.

Остання настанова

Ось і всі тонкощі. Тепер сміливо вирушайте в ресторан Split у Львові і приємного вам проведення часу.

Переглядів: 1949 | Додав: news | Теги: правило, ресторан, поведінка | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar