Як виглядає ехокардіографія серця?

Як виглядає ехокардіографія серця?

ехокардіографія серце Кожен хоче зберегти здоров'я на довгі роки. Саме тому ми надаємо великого значення різноманітному харчуванню та регулярній фізичній активності. На жаль, ми часто забуваємо проводити профілактичні огляди. Тим часом, завдяки різним видам тестів, ми можемо вчасно запобігти розвитку певних патологій. Серед тестів, яких не слід уникати, - ехокардіографію серця. Саме тому радимо пам'ятати, що УЗД серця у Львові можна професійно зробити відвідавши сайт urosvit.com.

Які показання до проведення ехокардіографії?

УЗД серця не є складним або болючим обстеженням, тому не варто його боятися. Зазвичай його призначає ваш сімейний лікар, а також кардіолог. Показання до проведення ехокардіографії серця досить численні і включають, зокрема, гіпертонію та ішемічну хворобу серця. Люди, які страждають тромбоемболією або пороками клапанів, також повинні проявляти інтерес до обстеження. Ехокардіографія серця також грає важливу профілактичну роль для людей, які перенесли інфаркт або інсульт.

Вам також можуть запропонувати зробити ЕХО серця, якщо лікар виявив у вас шуми в серці або ви відчуваєте непритомність невідомої причини. Однак, ніщо не заважає пройти це обстеження і без будь-яких симптомів. У цьому випадку варто пошукати клініку або амбулаторію недалеко від вашого місця проживання. Якщо ви хочете зробити УЗД серця у Львові, тоді відвідайте сайт urosvit.com.

Що вам потрібно знати про ЕХО серця?

Стандартна ехокардіографія - це тест, до якого вам не потрібно ніяк готуватися. Його проводить не тільки кардіолог, але і фахівець з УЗД.

ехокардіографія серце

Трансезофагеальна ехокардіографія тут трохи складніше. Якщо такий тест призначено, тоді необхідно прийти на обстеження натщесерце. Також не завадить взяти з собою результати ЕХО і рентгенографії грудної клітини. Саме обстеження займає близько 20 хвилин. Під час обстеження лікар використовує спеціальний зонд і притискає його до грудей в області серця. Після обстеження лікар обговорить з вами результати.

Головне вчасно проходити всі необхідні обстеження, щоб не виникало серйозних проблем. Бережіть себе та своє здоров'я!

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2021-09-19)
Переглядів: 8360 | Теги: ехокардіографія, Серце | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar