Міцний імунітет

Для міцного імунітету: ехінацея і спіруліна, шиацу і гомеопатія

спіруліна Представляємо вам одні з кращих союзників для зміцнення організму, які гарантовано підвищують захисні сили організму і допомагають уникнути хвороб. Перейшовши за посиланням https://sz.lviv.ua/superfudy/spirulina/ можна знайти один з таких ефективних засобів — спіруліна золота, вміст білка в якому втричі перевищує вміст білка в м'ясі.

Спіруліна

Синьо-зелені водорості містять високоякісні білки, антиоксиданти, мінерали та цінні жирні речовини, необхідні для нервової системи. Спіруліна володіє доведеними протираковими властивостями і включена в меню космонавтів.

Ехінацея

Один з найважливіших природних стимуляторів і надійний помічник у боротьбі з вірусами і бактеріями. Найкращий ефект досягається при прийомі таблеток в поєднанні з чаєм з квітки або кореня рослини.

Женьшень

Покращує функції ендокринної системи, знижує рівень поганого холестерину і володіє протипухлинними властивостями. Це одна з найцінніших трав, яка повинна бути у вашій аптечці.

женьшень

Прополіс

Він містить біофлавоноїди і ефірні масла, які мають антисептичні, антиоксидантні, протигрибкові, протизапальні та протиракові функції. Крім того, прополіс містить протеїновий альбумін, кальцій, магній, калій і фосфор. Ось чому він заслуговує слави природного чуда.

Гомеопатія

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала гомеопатію найефективнішим імуностимулятором. Це допомагає нашому тілу на всіх трьох рівнях - фізичному, емоційному та розумовому. Лікування ефективно при гострих інфекціях дихальних шляхів, проблем шлунково-кишкового тракту, циститу та інших.

гомеопатія

Голковколювання

Під час акупунктури, спеціальні голки вводяться в поверхневі і глибокі шари шкіри або в хворобливі ділянки для лікування хронічних захворювань.

Рефлексологія

Зміцнює імунну систему, покращує роботу органів. Під час процедури стимулюються різні рефлекторні точки, розташовані на руках, вухах та інших частинах тіла.

Шиацу

Це ідеальне рішення всіх психосоматичних проблем, таких як головний біль, нервова депресія, безсоння, запори, нетравлення шлунка. Також рекомендується для лікування ревматичних і м'язових болів, мігрені і для поліпшення функцій ендокринних залоз.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2021-10-29)
Переглядів: 8520 | Теги: спіруліна, ШИАЦУ, імунітет, ехінацея, гомеопатія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar