10:21 AM
Для підтримки здоров'я кишечника: методи

Кишечник грає величезну роль у вашому загальному самопочутті організму, тому важливо зробити його здоров’я пріоритетом.

Найкращі поради зі здоров’я кишечника, які дійсно працюють.

Cтежити за здоров’ям травної системи можна так само просто, як вживати пробіотики, відмовлятися від оброблених харчових продуктів і віддавати перевагу клітковині.

Віддавайте перевагу пробіотикам

Пробіотики – це живі бактерії, які при прийомі внутрішньо приносять незліченні переваги для здоров’я. Ці бактерії природно зустрічаються в кишечнику, але їх можна заповнити зовнішніми засобами. Ці живі мікроорганізми "допомагають живити корисні бактерії у вашому кишечнику", щоб відновити баланс у мікробіомі.

Обмежуйте споживання оброблених продуктів

Здоров’я кишечника — це не лише додавання правильних продуктів до вашого раціону; це також може бути пов’язане із відмовою від певних продуктів. Дієтологи застерігають від оброблених харчових продуктів, які шкідливі для здоров’я загалом. Опрацьовані продукти часто містять консерванти, шкідливі жири та цукор. Їм не вистачає поживних речовин та необхідної клітковини, і вони можуть порушити баланс та здоров’я кишкового мікробіома.

Їжте більше клітковини

Клітковина є джерелом їжі для корисних кишкових бактерій. Це означає, що, додаючи до свого раціону більше клітковини, ви зможете повернути свій кишечник на правильний шлях і відновити баланс у своєму мікробіомі. Дієта, багата на клітковину, може підтримувати баланс кишечника і покращувати загальний стан здоров’я.

Переглядів: 1165 | Додав: news | Теги: здоров'я, клітковина, кишечник, підтримка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar