0:38 AM
Для здоров'я та краси користь фісташок

У цих горіхах багато білка, вони багаті на вітаміни, залізо, магній, калій і кальцій.

Фісташки є чудовим джерелом клітковини та здорових жирів. Вживання фісташок скорочує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, оскільки вони здатні знизити рівень холестерину в крові та нормалізувати артеріальний тиск. Також ці горіхи покращують стан шкіри, волосся та нігтів.

Фісташки зміцнюють імунітет та підвищують загальну працездатність. Вони позитивно впливають якість сну.

Потрібно пам'ятати, що у фісташках, як і у всіх горіхах, міститься багато калорій. Вони категорично заборонені людям із алергією на горіхи. При загостреннях, пов'язаних із шлунково-кишковим трактом, фісташки потрібно вживати з обережністю.

Медики звертають увагу на інші корисні властивості фісташок:

Багаті на поживні речовини. Фісташки містять вітаміни, мінерали, антиоксиданти та інші поживні речовини, такі як вітамін E, вітамін B6, магній, фолієва кислота та аргінін. Вони також є гарним джерелом білка та клітковини.

Допомагають контролювати вагу, незважаючи на свою калорійність. Фісташки багаті білком, клітковиною та здоровими жирами, що сприяє відчуттю ситості та контролю апетиту. Дослідження показують, що вживання фісташок може допомогти у підтримці здорової ваги.

Підтримують здоров'я мозку. Фісташки містять вітамін B6, він відіграє важливу роль у функціонуванні мозку та нервової системи. Вони також містять антиоксиданти, які можуть допомогти захистити мозок від пошкоджень та покращити когнітивні функції.

Допомагають контролювати рівень цукру у крові. Фісташки мають низький глікемічний індекс та повільно збільшують рівень цукру в крові. Це особливо корисно для людей із діабетом.

Підвищують імунітет. Фісташки містять вітамін E, який є потужним антиоксидантом та допомагає підтримувати здоров'я імунної системи.

Переглядів: 155 | Додав: news | Теги: фісташки, краса, користь, здоров'я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar