1:49 PM
Кожній жінці варто їсти ці продукти: список

журавлина

Червона риба

Жирні сорти риби містять незамінні для жіночого здоров’я Омега-3 кислоти. Саме ці речовини відповідають за пружність та еластичність шкіри, захищаючи клітинну мембрану від ушкоджень. Якщо ви включите червону рибу до свого раціону, ви гарантовано відстрочите появу передчасних зморшок.

Продукти із великим вмістом вітаміну С

Журавлина, болгарський перець, цитрусові фрукти — головні продукти для краси та молодості жінок. Вітамін С відповідає за пружність та здоров’я шкіри, до того ж, він підвищує імунітет.

Гіркий шоколад

Дивний факт: шоколад є корисним і навіть незамінним продуктом для жінок. До його складу входить мідь, магній, фосфор і цинк — усі ці мінерали відповідають за зміцнення кісткової тканини, а також допомагають нормалізувати гормональний фон. Головне — знати міру. Експерти рекомендують з’їдати в день не більше 25 грамів гіркого шоколаду.

Молочні продукти

Основним мікроелементом всіх молочних продуктів є кальцій. Він необхідний організму для підтримки здоров’я зубів, волосся і нігтів.

Броколі

Броколі — справжнє джерело мінералів та різноманітних вітамінів для здоров’я жінки. Він багатий калієм, що допомагає зберігати молодість і пружність шкіри. Також у складі є кальцій, фосфор, залізо, багато аскорбінової кислоти (вітаміну С) — це всі важливі вітаміни, які необхідні для оздоровлення всього жіночого організму.

Переглядів: 1227 | Додав: news | Теги: їжа, жінка, продукт, журавлина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar