2:24 AM
Критичну для людини температуру тіла названо

Запальні процеси в організмі зазвичай супроводжуються підвищенням температури тіла. Медики назвали критичний для людини відповідний показник.

Лікарі запевняють, що температуру до 38 градусів збивати не можна. Вона свідчить про те, що організм активно бореться з хвороботворним вірусом і вбиває більшу частину небезпечних бактерій: інтерферон, який активно виробляється знищує шкідливі мікроорганізми. Також при високій температурі можна спостерігати втрату апетиту. Хворому необхідно дотримуватися постільного режиму, щоб заощадити енергію на боротьбу з інфекцією.

Температура, яка перевищує 39 градусів, може несприятливо впливати на організм людини. Фахівці відзначають, що білки при такому показнику не згорнуться, але головний орган кровоносної системи отримає велике навантаження. Подібну температуру потрібно збивати, використовуючи лікарські препарати, але перед цим варто в обов’язковому порядку звернутися в медустанову, щоб з’ясувати, що спровокувало її. Експерти закликають не займатися самолікуванням, так як це небезпечно для здоров’я.

Переглядів: 165 | Додав: news | Теги: тіло, температура, Людина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar