6:36 PM
Куріння кальяну: як приготуватися

Куріння кальяну – справжній ритуал зі своїми правилами та традиціями, здатний по-справжньому розслабити. Але, щоб отримати задоволення, необхідно дотримуватися кількох важливих правил. Насамперед, варто заздалегідь придбати все необхідне. З цим вам допоможе віртуальний магазин кальянів Amigo Hookah Shop, який в мережі Інтернет знаходиться за адресою amigo-hookah.com.ua. Саме тому підготовку до куріння кальяну вам варто розпочати з цього сайту, який повинен бути у закладці кожного любителя смачного покуру.

кальян

Підготовка до куріння

Перший етап підготовки — закупівля всього необхідного. Як ми вже тут з'ясували, зробити це можна в кальянному онлайн-шопі Amigo Hookah. Що ж тут треба буде купити? Отож, тут вам варто замовити:

  • власне, головний девайс — сам кальян;
  • тютюн за смаком — завдяки широкому асортименту продукції, кожен з легкістю підбере продукт "своєї" міцності та смаку;
  • вугілля — оптимальним і найкращим варіантом точно буде замовлення кокосового вугілля;
  • не забудьте і про аксесуари, особливо якщо ваш кальян потребує апгрейду. Мова йде про різні калауди, колби, мундштуки, чаші, шланги і таке інше.

Правила куріння кальяну

Насамперед, при курінні кальяну має бути відповідна спокійна та умиротворена обстановка, зручний диван та приємна компанія. Сам кальян треба розташувати рівнем нижче курця. До речі, враховуючи скрутні часи через війну, радимо зупинити свій вибір на вітчизняному тютюні для кальяну. Наприклад, курильна суміш українського бренду 420 нічим не поступається іноземним аналогам і приємно вас здивує своєю якістю. Перейшовши за посиланням https://amigo-hookah.com.ua/catalog/unity-2-0/ ви зможете замовити один із топ смаків Unity 20 Urban Collection за помірною ціною.

Організація кальяну

Що стосується організації влаштування кальяну, тут теж є кілька важливих правил. Листя тютюну не повинно бути скрученим. Його слід розправити. Кидати його у чашку треба по щіпці. Не треба утрамбовувати тютюн у чашці. До країв має залишатися щонайменше 5 мл.

Потім слід обернути чашку шматочком фольги, яка повинна розташовуватися щонайменше в 2 шари. Це робиться, щоб уникнути загоряння тютюну. У фользі має бути кілька маленьких дірочок.

кальян

У колбу потрібно налити холодну воду. Трубка має бути опущена не глибше 5 см, інакше вдихати дим буде практично неможливо. Замість води можна використовувати будь-яку рідину, яка вам до смаку.

Помилковим є думка, що куріння кальяну є шкідливим через густий і рясний дим. У порівнянні з сигарами або сигаретами, дим кальяну м'якший і не такий шкідливий, оскільки складається майже на 90% із води або іншої рідини.

Переглядів: 1209 | Додав: news | Теги: кальян, куріння | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar