3:01 AM
Оксандролон для бодібілдингу. На що дивитись коли хочете купити оксандролон?

бодібілдинг У бодібілдингу досягти висот та зайняти призові місця на змагання без застосування препаратів спортивної фармакології дуже важко. Це пов'язано з тим, що атлет тренується на межі можливостей свого організму. Найбільш популярною групою препаратів є анаболічні стероїди. За допомогою даної фарми можна наростити великий обсяг м'язової маси, підвищити витривалість та покращити силові показники. Одним із найбільш затребуваних препаратів є оксандролон. Купить стероїд у Харкові можна в інтернет-магазині "Стероїд-шоп".

Характеристики препарату оксандролон

Оксандролон - це анаболічний стероїд синтетичного походження, який був вперше створений в 1964 році. Високу популярність стероїд придбав за рахунок того, що має сильну анаболічну активність (400% щодо тестостерону) і низький андрогенний індекс (25% по відношенню до чоловічого статевого гормону). На початковому етапі своєї появи препарат використовувався в медицині для лікування ВІЛ-інфікованих хворих, а також для лікування таких захворювань як анемія, опіки, зміцнення кісток, синдром Тернера і т.д. Препарат не піддається ароматизації. Саме тому, купити оксандролон воліє велика кількість бодібілдерів, тому що він не викликає накопичення зайвої рідини в організмі. Оксандролон надходить у продаж у таблетованій формі випуску. Чинить вплив на організм протягом 8-10 годин. При допінг-контролі здатний виявлятися протягом півтора місяця.

Які ефекти має оксандролон?

Ефективність застосування препарату оксандролон:

  • спалює зайвий підшкірний жир;
  • робить мускулатуру більш вираженою;
  • покращує рельєф тіла;
  • м'язи стають щільними, твердими та якісними;
  • збільшує силові показники.

Оксандролон підходить для застосування спортсменами для створення вираженого рельєфу в період “сушіння”. Препарат не застосовується для збільшення великого обсягу м'язової маси. До переваг цього препарату належить те, що оксандролон відноситься до одних із найбезпечніших анаболічних стероїдів. Препарат призначається для чоловіків та жінок.

Режим дозування препарату оксандролон

Тривалість стероїдного курсу становить 6-8 тижнів. Приймати оксандролон необхідно в дозуванні 20 мг на день. Цю норми поділяють на два прийоми: в ранковий і вечірній час. Через 14 днів від початку стероїдного курсу дозування збільшують до 40 мг. Максимальна норма становить 80 мг на добу. Дозування поділяють на три прийоми. Через 2 дні після завершення застосування оксандролону необхідно розпочинати післякурсову терапію, в основі якої лежить препарат Тамоксифен. Для підвищення ефективності необхідно дотримуватись дієти для рельєфу, а також приймати спортивне харчування.

бодібілдинг

На що дивитись, коли хочете купити оксандролон?

При необхідності купити оксандролон у Києві, Харкові чи Одесі, а також в інших містах України необхідно придбати виключно оригінальну продукцію. Тільки така фармакологія має заявлену ефективність і може принести користь від застосування. Купити в Україні препарати для спортсменів можна на сайті "Steroids-shop". Доставка здійснюється територією всієї країни. Замовити продукцію можна онлайн або телефоном в інтернет-магазині. "Стероїд шоп" - це "магазин номер один" із продажу спортивної фармакології в Україні!

Переглядів: 1257 | Додав: news | Теги: оксандролон, бодібілдинг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar