0:24 AM
Покращують роботу серця ці доступні продукти

Включайте ці продукти в свій раціон, щоб поліпшити роботу серця і судин. Корисна їжа може бути цілком доступною: банани, квасоля, яблука і так далі.

Хороша робота серця неможлива без хорошої їжі, оскільки м’яз повинен отримувати різні поживні речовини. Можемо назвати доступні продукти, які чудово справляються з цим завданням.

Риба

Є одним з кращих джерел поліненасичених кислот омега-3, що підтримують в хорошій формі судини і артерії. Досить два рази на тиждень їсти на обід скумбрію, сардини або оселедець, щоб значно скоротити ризик виникнення ішемічної хвороби серця.

Лляна олія

Серцево-судинні захворювання можуть бути наслідком низького вмісту омега – 3 жирних кислот в жировій тканині організму. Щоб уберегтися від хвороб серця, поліпшити його роботу, корисно вживати по чайній ложці олії вранці і ввечері.

Квасоля

Доступний продукт багатий магнієм і калієм, містить залізо, фолієву кислоту, флавоноїди – ці речовини покращують стан стінок судин і артерій.

Яблуко

Забезпечують кверцетином-флавоноїдом, який стимулює відновлення пошкоджених і запалених ділянок артерій. Крім того, їх споживання перешкоджає формуванню холестеринових відкладень, асоційованих з атеросклерозом.

Картопля

Свіжий, зварений в мундирі або запечений, цей простий продукт дає організму калій, що підтримує судини, залізо, що сприяє нормальному кровотоку, також речовини, що знижують рівень холестерину в крові (метіонін, холін, аспарагінова і глютамінова кислоти).

Банан

Теж містять багато калію, що допомагає ниркам виводити з організму надлишок натрію, що сприяє нормалізації кров’яного тиску.

Вівсянка

Овес містить клітковину і бета-глюкан, які нормалізують концентрацію холестерину в крові.

Зелений чай

Для поліпшення роботи серця корисно випивати 2-3 склянки в день. До складу напою входить речовина кверцетин, яка зміцнює судини, що попереджає виникнення серцевих захворювань.

Переглядів: 1164 | Додав: news | Теги: Робота, Серце, продукт, покращення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar