6:26 PM
Українці назвали важливі плюси та мінуси популярних автомобілів

Популярні моделі автомобілів експерти оцінюють з огляду на технічну складову. До уваги беруть потужність, роботу двигуна, надійність. Автовласникам це також важливо, але вони об’єктивніші в своїх оцінках, бо процес експлуатації розкриває більше плюсів чи мінусів тої чи іншої машини.

На перших позиціях можна побачити популярні Kia Rio та Hyundai Solaris. Для майже 70% водіїв важливим критерієм вибору, придбання та користування машиною є її доступне обслуговування. І в цьому аспекті названі автомобілі мають переваги. Надійність корейських марок та оптимальні витрати палива також відправляються до плюсів, як і співвідношення ціни та якості.

В трійці лідерів також знаходиться Volkswagen Polo. Більше 60% автовласників задоволені витратами палива та надійністю, керованістю.

На четвертому за популярністю місці знаходиться Toyota Camry. Високі показники надійності позитивно оцінюють більше 70% водіїв. Біля 50% задоволені дизайном та вартістю обслуговування.

На п’ятому місці розташувалася улюблена багатьма Skoda Octavia. Майже 60% водіїв позитивно відгукуються щодо керованості автомобіля, динаміки та витрат палива.

Популярні серед українців автомобілі мають і мінуси, що є цілком нормальним явищем. Ідеальної машини наразі ще не вигадали. І головний мінус полягає в не надто якісній шумоізоляції. Власники Toyota Camry говорять про періодичні складнощі з витратами оливи та гальмівною системою. А в Volkswagen Polo водіям не подобається, що машина взимку холодна. І прогрівання не допомагає. Точніше салон не гріється на холостих обертах.

Вартість обслуговування найбільше не влаштовує власників Volkswagen Tiguan, седанів BMW 3-ї та 5-ї серій, а також седана Mercedes-Benz E-класу.

Переглядів: 1136 | Додав: news | Теги: авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar