0:33 AM
Замінити зволожувач здатні ці рослини

З приходом опалювального сезону в наших квартирах переважає сухе повітря, яке стає причиною багатьох проблем. Сухе повітря в квартирі висушує шкіру, яка починає лущитись, може спровокувати запаморочення та носові кровотечі.

Щоб уникнути подібних неприємностей, краще придбати спеціальний зволожувач повітря. Або натомість можна придбати кілька кімнатних квітів.

Які квіти сприятимуть підвищенню вологості в кімнаті

Спатіфілум

Спатифілум чудово справляється із завданням зволоження повітря та поглинання токсинів. Але він містить отруту, тому кашпо з цією рослиною варто розмістити в недоступному для дітей та домашніх тварин місці.

Каучуконосний фікус

Цей вид фікуса здатний рясно виділяти вологу, але для цього не забувайте його вчасно поливати – потроху. В іншому ж квітка абсолютно невибаглива і може переносити навіть низькі температури.

Сансевієрія

Власники «щучого хвоста», як ще називають цю рослину, отримують не тільки можливість привнести в інтер’єр цікавий та ефектний елемент, а й шанс скористатися своєрідним «портативним зволожувачем».

Драцена маргіната

Ця квітка має досить екзотичний, але водночас привабливий вигляд і має здатність видаляти з повітря частинки формальдегіду та бензолу. Це означає, що повітря в приміщенні з драценою маргіната буде набагато вологішим, свіжішим і чистішим.

Бамбукова пальма

Через свої вражаючі розміри бамбукова пальма годиться не для будь-якої кімнати. Проте ті, хто готовий пожертвувати вільним простором заради неї, отримують значно більше, а саме здоровий мікроклімат.

Переглядів: 161 | Додав: news | Теги: зволожувач, рослина, Заміна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar