10:35 PM
Жіночі туфлі: модні тенденції цього року

Жіночі туфлі: модні тенденції цього року

туфлі підбори Жіноче взуття завжди було представлено вражаючою різноманітністю, але фаворитом, безумовно, є елегантні туфлі. Модні дизайнери врахували переваги дам і створили літні колекції на будь-який смак. Як відомо взуття багато не буває, а завдяки сучасним дизайнерам купити жіночі туфлі можна найяскравіших і ефектних моделей. Тим більше, що придбати стильні туфлі на підборах та інші модні жіночі моделі в наші дні можна онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-магазин attico.ua. Тут вам запропонують великий вибір та завжди оптимальні ціни.

Лавина декору

Протягом декількох сезонів дизайнери стійко дотримувалися консервативності і витриманості в плані жіночого взуття. Бренди не скупляться на запаморочливий декор. При цьому акцент може ставитися як на окремий елемент взуття так і на їх поєднання — мова йде про:

  • фактуру;
  • колір;
  • принт.

"Хітом" літнього сезону є туфлі жіночі, декоровані "груздями" з строкатих намистин. Імениті будинки, пропонують велику кількість декору, але компенсують яскравість взуття скромнішими і лаконічними рисами:

  • витончені лінії;
  • класична колодка;
  • тонкий каблук;
  • звужений ніс.

Подібні моделі представлені приглушеними палітрами.

Кокетлива геометрія

Літо вимагає розмаїття барв, що відбилося в колекціях модних будинків. Туфлі на підборах виглядають особливо цікаво в геометричній обробці. Характерною рисою подібних моделей стала наявність грайливої застібки на щиколотці. Геометричні візерунки представлені, як непомітними принтами, так і яскравими композиціями. Взуття є універсальним, добре поєднується з вечірніми нарядами і офісним дрескодом.

Насичені палітри

Цього літа на гребені модної хвилі знаходяться чуттєві кольори. Фаворитом серед літніх відтінків є бардо і пурпур. Зрозуміло, подібна гамма супроводжується не менш екстравагантним дизайном. Туфлі на платформі або на шпильці доповнюються хитромудрими ремінцями і стрічками. При цьому форма самої колодки залишається досить консервативною і має гострий ніс.

Незамінний ретро

Популярністю користуються моделі 20-х, 50-х і 80-х років. Взуття обов'язково повинно доповнюватися високим каблуком і приглушеними тонами. Однією з кращих моделей подібного плану є туфлі із заокругленим носом, елегантною застібкою на щиколотці та драпіруванням на задній частині.

туфлі підбори

Творчі інновації

Чи не найбільш актуальними моделями є туфлі з незвичайним за формою каблуком. Серед модних колекцій зустрічаються вигнуті моделі, геометричні моделі та суцільні масиви. Справжнім mast-have є моделі, що поєднують в собі риси спортивного та класичного взуття.

Переглядів: 1653 | Додав: abel | Теги: туфлі, підбори, Жіночі | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar