0:26 AM
11 лютого у Харкові оголосять днем жалоби

У Харкові в неділю, 11 лютого, оголосять днем жалоби за загиблими під час російського обстрілу людьми. Про це сказав Харківський міський голова Ігор Терехов.

"Вночі був обстріл міста Харкова, і як результат цього обстрілу відбулося загорання приватних будинків. Загалом згоріли 15 житлових будинків. На жаль, загинуло сім людей, із них троє дітей. І завтра у Харкові буде день жалоби. Ми оголосимо про це", — сказав Терехов.

Також міський голова розповів, що крім семи загиблих, у Харкові поранені дві жінки та один чоловік.

"Чоловік зараз перебуває у лікарні, у нього 50% опіків тіла. Медики роблять усе можливе, щоб врятувати його життя", — додав Терехов.

Міський голова подякував харків'янам, які приходили до оперативного гуманітарного штабу та приносили допомогу для постраждалих під час нічного обстрілу.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі, яка виникла після удару російських дронів по Харкову, загинуло семеро людей. Серед вбитих — діти: 4 роки, 7 років та немовля. Всі з однієї родини. Вщент згоріли 15 будинків.

Внаслідок нічної атаки російських терористів по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Путятіна Ольга Сергіївна, її чоловік та троє їх синів. Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу — майже 4. Найменший — Павло, йому було лише 10 місяців.

У ніч на 10 лютого росіяни атакували автозаправну станцію (АЗС) у Харкові під час чергової масованої атаки на Україну. Удар терористів спровокував масштабну пожежу, яка, у тому ж числі, призвела до загибелі людей.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 603 | Додав: news | Теги: Жалоба, Харків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar