6:56 PM
Абсолютно інший iPhone розробляє Apple

Apple iPhone Американська компанія Apple провела щорічні збори акціонерів. В рамках зустрічі проаналізували результати компанії у 2020 році, а також обговорили плани на цей рік.

Зокрема, директор Apple Тім Кук натякнув, що розробники готують для користувачів абсолютно інший iPhone. Мова йде про руйнування шаблонів щодо дизайну смартфону.

За даними інформованих джерел, Кук анонсував довгоочікувану зміну дизайну. Компанія хоче створити iPhone без так званої “моноброви” у верхній частині смартфону, де розташовані камери, отвір гучномовця та система, необхідна для роботи FaceID.

Навіть, якщо так званий чубчик не приберуть зовсім, то його повинні значно зменшити. Однак Кук відмовився розкривати всі деталі заздалегідь.

Раніше Apple оголосила про відкриття вакансії інженерів, які допоможуть у розробці стільникових технологій наступного покоління 6G. Компанія шукає фахівців, які зможуть “досліджувати та розробляти системи бездротового зв’язку наступного покоління (6G) для мереж радіодоступу”. Передбачається участь інженерів у галузевих та академічних форумах щодо розробки 6G.

Переглядів: 3493 | Додав: abel | Теги: розробка, Apple, Iphone | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar