5:06 PM
Бадьорять не гірше за каву ці продукти

цитрусові фрукти Крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день такі продукти:

Склянка води

Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та допомогти організму налаштуватися на роботу, достатньо випити склянку води. Щоб подвоїти корисні властивості води, додайте до неї часточку лимона, яблучний оцет або улюблені ягоди.

Гіркий шоколад

Скибочка гіркого шоколаду може замінити склянку міцної кави. Кофеїн та теобромін у складі какао сприяють м’якому припливу бадьорості та підвищенню концентрації. Какао, до того ж, стимулює сплеск ендорфінів, також відомих як гормони щастя, так що шматочок темного шоколаду не тільки додасть вам сил, а й допоможе з самого ранку зарядитися гарним настроєм.

Цитрусові фрукти

Багаті на вітамін С апельсини, мандарини, лимони і грейпфрути миттєво пробудять організм, наповнять його енергією та активують роботу мозку. Один аромат цитрусових фруктів здатний підбадьорити і підняти настрій, а в довгостроковій перспективі цитруси допоможуть зміцнити імунітет і заповнити сезонний дефіцит вітамінів.

Горіхи

Невелика жменя горіхів — фундука, мигдалю або фісташок — наповнить організм поживними речовинами і надовго вгамує голод. Горіхи, до того ж, стимулюють роботу головного мозку, мають відмінний підбадьорливий ефект і містять біотин, що стимулює вироблення енергії.

Ягоди

Малина, ожина, чорниця, чорна смородина, полуниця та інші ягоди працюють як натуральний стимулятор, який не тільки не шкодить організму, а й наповнює його корисними вітамінами та мікроелементами.

Зелений чай із лимоном

Не секрет, що будь-який чай бадьорить не гірше за каву. У чаї, у тому числі зеленому, містяться кофеїн та корисні антиоксиданти, а у поєднанні з часточкою лимона цей тонізуючий напій сприяє припливу бадьорості та покращення настрою.

Категорія: Новини світу | Переглядів: 2833 | Додав: news | Теги: бадьорість, кава | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar