5:50 PM
Харків: Результати місцевих виборів скасовують

харків Апеляційний адмінсуд скасував протокол міської виборчої комісії про результати виборів до Харківської міськради.

Другий апеляційний адміністративний суд скасував протокол Харківської міської територіальної виборчої комісії (ТВК) про результати виборів депутатів Харківської міської ради.

Згідно з даними на сайті Судової влади України, судді визнали протиправним та скасували протокол Харківської міської територіальної виборчої комісії про результати виборів депутатів Харківської міської ради, пише DW.

Рішення ухвалено за апеляцією кандидата в депутати Харківської міськади від партії "Слуга народу" Олексія Ваца на рішення суду першої інстанції.

У своєму позові Вац просив визнати протиправним і скасувати протокол Харківської міської ТВК та зобов'язати виборчу комісію визнати вибори такими, що не відбулись, та призначити повторні. Апеляційний адмінсуд задовольнив вимоги Ваца лише частково: скасував протокол виборчкому і зобов'язав його "продовжити дії щодо встановлення результатів виборів депутатів Харківської міської ради".

Рішення апеляційного адмінсуду набуло чинності у день його оголошення 13 листопада і не підлягає оскарженню.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 3343 | Додав: abel | Теги: скасування, результат, місцеві, Харків, вибори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar