10:19 PM
Харківські діти планують встановити національний рекорд

Харківські діти планують встановити національний рекорд Харківських дітлахів запрошують до всеукраїнської акції. Як повідомляє Міськрада, дітей з Харкова запрошують взяти участь у встановленні Національного рекорду України "Помножимо радість на 1000!" до Міжнародного дня радості, який відзначається 1 серпня.

Захід проводить громадська організація "Можливості. Мотивація. Медіа". Тисяча українських дітей одночасно отримає дзвінок-привітання від анімованого персонажа через застосунок "Ізі Бізі".

"Цей рекорд офіційно буде зафіксований представниками Національного реєстру рекордів України. Діти отримають дзвінок-привітання від Морквинки та разом із персонажем гратимуться, виконуватимуть інтерактивні завдання. За кожною Морквинкою "сховається" волонтер, який за допомогою застосунку керуватиме діями та голосом персонажу. Але це - таємниця команди рекорду: організатори прагнуть зберегти атмосферу чарівності для кожної дитини", - зазначили організатори.

Батьки дітей віком 6-9 років можуть зареєструватися за посиланням ngo.kh.ua/record. Участь - безкоштовна. Реєстрація триває до 27 липня 2023 року.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 1443 | Додав: news | Теги: Харків, рекорд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar