3:24 PM
Продовжить політику підтримки України адміністрація Байдена

адміністрація сша Нова адміністрація Білого дому підтримувати суверенітет України та боротися з російської пропагандою. Про це заявив колишній спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер.

За його словами у Штатах Україну підтримують демократи, республіканці, Білий дім та Сенат. Волкер  зазначив, що в роки президентства Дональда Трампа Білий дім посилив санкції проти РФ, надав Україні озброєння, а також висилав з країни співробітників російських спецслужб і російських дипломатів.

“Думаю, нинішня президентська адміністрація рухатиметься в тому ж напрямку. Вони продовжать вводити санкції проти Росії та підтримувати Україну, всіляко відбиватимуть російську дезінформацію і пропаганду. Ми вже бачимо нові санкції, запроваджені адміністрацією Байдена проти Росії через отруєння Навального”, – нагадав Курт Волкер.

Крім того, колишній спецпредставник Держдепу підкреслив, що попри загострення ситуації на Донбасі США продовжить підтримку України.

“Сьогодні ми спостерігаємо зростання військової агресії на Донбасі, і ми бачимо, що Росія намагається створити там найвищий рівень напруження, але підтримка США залишатиметься серйозною”, — заявив Курт Волкер.

Переглядів: 2993 | Додав: abel | Теги: підтримка, Байден, США, адміністрація, Україна, політика | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar