8:55 PM
Протистояння проти США Xiaomi виграла

Xiaomi сша Міністерство оборони США не може обмежувати інвестиції американських громадян в китайського техно гігант Xiaomi. Так можна коротко описати результат нещодавнього судового засідання у Вашингтоні.

Американські інвестори зберегли за собою право купувати цінні папери компанії Xiaomi. Це стало можливо після заборони з боку федерального судді у Вашингтоні Міністерству оборони США обмежувати інвестиції в сторону Xiaomi.

Тут важливо нагадати, що в останні дні роботи адміністрації Дональда Трампа то саме Міністерство оборони включило Xiaomi в список пов’язаних з китайськими військовими компаній. Це призвело до фінансових обмежень на адресу Xiaomi, які повинні були вступити в силу. Однак 12 березня Рудольф Контрерас, окружний суддя США, підтримав Xiaomi: “Цей крок був« свавільним і примхливим »і позбавив компанію її прав на належну правову процедуру”.

Xiaomi заявила, що планує до кінця вимагати, щоб суд оголосив незаконною вигадану зв’язок компанії з китайськими військовими. Напевно, ця маленька перемога лише початок до того, щоб позбавити китайського ТехноГігант від всіх обмежень і санкційних заходів.

 

Переглядів: 2993 | Додав: abel | Теги: протистояння, США, xiaomi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar