11:16 AM
росіяни з артилерії та мінометів обстріляли населені пункти Харківщини

росіяни з артилерії та мінометів обстріляли населені пункти Харківщини Минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів, внаслідок чого поранень зазнали цивільні. Про це заявив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок мінометного обстрілу с. Липці Харківського району зруйновано 2 приватні житлові будинки, зазнав поранення 35-річний цивільний чоловік, пошкоджено автомобіль.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено лінію електропередач, щонайменше 2 будинки та господарчі споруди.

У с. Першотравневе Ізюмського району через артилерійський обстріл ворога зазнав поранення та був госпіталізований чоловік 65 років.

У с. Морозова Долина Богодухівського району через ворожий обстріл сталася пожежа у лісосмузі поза межами населеного пункту.

Також, як відзначив Синєгубов, у с. Токарівка Харківського району місцевий мешканець 52 років наступив на міну типу "Лєпєсток" – госпіталізований з пораненням середньої тяжкості.

"Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів", – запевнив очільник Харківської ОДА.

Категорія: Новини Харкова | Переглядів: 1103 | Додав: news | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar