0:20 AM
Спеціальний резерв квитків для військових створила "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" створила спеціальний резерв квитків для військовослужбовців та їхніх рідних. Вони можуть скористатися цієї послугою в ситуації, коли потрібно терміново поїхати на фронт, у відпустку або шпиталь, а квитки на потрібний поїзд уже розкуплені.

Про це розповіли в Генеральному штабі Збройних сил України. "Командир відпустив, а квитків на поїзд немає? Дізнався день-у-день, що потрібно терміново повернутись до підрозділу? Не проблема", – сказано в дописі.

Зазначається, що "Укрзалізниця" постійно, за потреби, додає місця до резерву квитків. Він наразі діє на певний перелік поїздів, що слідують з/до прифронтових міст, та періодично розширюється. Забронювати квитки можна за посиланням.  

Заявку можна подати в період від пʼяти діб до рейсу до шести годин до відправлення поїзда. Оплатити квитки в касі треба не пізніше, ніж за годину до відправлення.

Резерв доступний не лише для захисників, а для родичів військовослужбовців, які їдуть до шпиталів, аби відвідати своїх близьких. Зауважимо, що послуга доступна для членів сімей військових першого ступеня споріднення: батьків, дружин або чоловіків, дітей, у тому числі усиновлених.

Викуп квитка у касі можливий виключно за умови предʼявлення дійсного військового квитка/посвідчення офіцера чи (для рідних поранених військовослужбовців) – оригіналу/копії посвідчення УБД родича, а також документа, що підтверджує спорідненість 1 ступеню.

"Раптом не знайдете потрібного напрямку? Телефонуйте за спеціальним номером гарячої лінії залізниці для військових: 0 800 503 222", – додали в Генштабі.

Категорія: Новини України | Переглядів: 263 | Додав: news | Теги: Укрзалізниця, Резерв, Квиток, військові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar