11:17 AM
Тим, у кого не працює Cortana, Microsoft заплатить

Microsoft, Cortana Компанія Microsoft переглянула свою стратегію щодо голосового асистента Cortana. Він зникне з Google Play Маркета і Apple App Store і перестане працювати на Android і iOS, а також смарт-колонці Harman / Kardon Invoke і навушниках Surface першого покоління.

Відмова від підтримки Cortana на сторонніх для Microsoft платформах відбудеться не відразу, а лише через кілька місяців, у 2021 році. У той самий час компанія постарається ще глибше інтегрувати його до своїх власних продуктів. Асистент Cortana продовжить працювати у Windows 10, а також буде вбудований в пакет сервісів Microsoft 365, включаючи поштовий клієнт Outlook та інструменти для корпоративної роботи Teams. Крім того, у вересні Microsoft дозволить стороннім розробникам вбудовувати до цього асистента додаткові навички, що має значно розширити його можливості.

Microsoft збирається компенсувати власникам пристроїв з підтримкою Cortana неможливість подальшої роботи з асистентом. Колонка Harman/Kardon Invoke з розумної перетвориться на звичайну бездротову, а її власники отримають 50-доларовий купон у якості компенсації. Ті, у кого є навушники Surface, зможуть отримати від Microsoft подарунковий купон на 25 доларів.

 

Переглядів: 3413 | Додав: abel | Теги: Cortana, microsoft | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar