4:38 PM
Виробництво гібридів Toyota запустить в Європі

гібрид Toyota Японська компанія почне в Європі збірку гібридних і повністю електричних моделей.

Компанія Toyota вже продає в Європі підключаємі гібридні моделі, в тому числі позашляховик RAV4 японського виробництва. У зв’язку з цим автовиробник ухвалив рішення запустити місцеве виробництво підключаємих гібридних моделей в Європі, а також бренд може почати виробляти повністю електричні автомобілі, оскільки компанія прискорює електрифікацію своєї лінійки.

Генеральний директор Toyota Europe Метт Харрісон сказав, що автовиробник планує додати підключаємі варіанти своїх основних моделей і локалізувати їх виробництво. Однак Харрісон не повідомила, які автомобілі Toyota отримають гібридні версії і де вони будуть побудовані.

Заводи в Великобританії і Туреччини, ймовірно, стануть їх першими європейськими підприємствами, які будуть виробляти спільні гібриди.

Toyota очікує, що до 2025 року 10 відсотків її європейських продажів будуть припадати на підключаємі гібриди. Вона вже продає гібридні версії позашляховика RAV4 і автомобіля Prius в Європі. Обидва побудовані в Японії. Харрісон сказав, що Toyota, швидше за все, побудує електромобіль в Європі десь після 2025 року, коли вона очікує, що більше 10% її європейських продажів будуть повністю електричними автомобілями.

Переглядів: 3133 | Додав: abel | Теги: Toyota, гібрид, Запуск, Європа, виробництво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar