2:40 PM
Встановити батьківство козенят вимагає у суді американка

америка, суд, батьківство, козеня, нігерійські, карликові Мешканка міста Одеса, що в американському штаті Флорида, Кріс Гедстром подала до суду на свою сусідку Хізер Дайнер. У грудні 2019 року Дайнер, яка займається розведенням козенят породи нігерійські карликові, продала Гедстром п’ятьох кіз за 900 доларів. Тепер власниця хоче зареєструвати їх, але для цього потрібне підтвердження їх батьківства.

Йдеться про реєстрацію в Американській асоціації молочних кіз. Це об’єднання, яке збирає інформацію про генеалогію цих тварин. Зареєстровані тварини мають більшу вартість, ніж незареєстровані.

Ще в лютому Гедстром повідомила Дайнер, що їй відмовили у реєстрації і письмово попросила зробити ДНК-тест, щоб підтвердити батьківство козенят. Дайнер натомість запропонувала повернути Гедстром гроші в обмін на козенят. Однак нова господиня не захотіла розлучатись з вихованцями, і подала до суду, щоб той зобов’язав Дайнер зробити тест на батьківство козенят.

Нігерійські карликові – це порода карликових кіз, створена в США. Спочатку їх використовували як декоративних тварин, пізніше стали розводити як домашніх. Їх молоко має високий рівень молочного жиру і протеїну.

Переглядів: 4353 | Додав: abel | Теги: суд, козеня, америка, карликові, батьківство, нігерійські | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar