12:02 PM З Японії - п’ять простих звичок довгожителів | |
Вживання водоростейЯпонська дієта включає в себе вживання морських водоростей. У них містяться йод, мідь і залізо, а також антиоксиданти, білок, клітковина і корисні омега-3 жири. Більше морепродуктів в дієтіОдна річ, яка робить японську дієту такою здоровою-це акцент на морепродуктах. В Японії один з найнижчих рівнів серцевих захворювань у світі. Японська дієта включає близько 80 кг морепродуктів на рік. Риба і молюски багаті білком і відрізняються низьким вмістом насичених жирів. Зелений чайЗелений чай, мабуть, один з найбільш корисних для здоров’я напоїв, і японці п’ють його на повсякденній основі. Зелений чай багатий поліфенолами, які зменшують запалення, захищають клітини від пошкоджень і дають їжу корисним бактеріям в кишківнику. Не наїдайтеся досхочуВ Японії не прийнято їсти досхочу. У більшості випадків місцеві жителі зупиняються, коли відчувають себе наповненими на 80%. Це комфортне відчуття: голод більше не відчувається, але в шлунку ще є місце. Підтримуйте соціальні зв’язкиЗбереження соціальних зв’язків є невід’ємною частиною японської культури, і це причина, по якій японці мають краще фізичну та емоційну благодать в літньому віці.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |