Благодійний турнір замість корпоративу та 1 млн на благодійність — 6 років PokerMatch в Україні

Керівництво українського покер-руму PokerMatch завжди ставило собі за мету змінити сталу думку про покер. Сотні працівників були мотивовані поширенням ідеї про те, що покер – це такий же вид спорту, як, наприклад, футбол чи баскетбол. Проте з характерною відмінністю – інтелектуальний, а не фізичний.

Протягом 6 років найбільший покер-рум Східної Європи PokerMatch отримав багато нагород у профільних номінаціях та неодноразово потрапляв у шорт-листи найпрестижніших міжнародних конкурсів, серез яких SBC, IGB Affiliate та Sigma Europe Gaming Awards. Кожного року підтверджуючи цим, звання найкращого руму Східної Європи. Цьогоріч за перемогу у найвідомішій Світовій серії з покеру WSOP боровся Євген Качалов — найуспішніший гравець в історії України та чинний амбасадор PokerMatch. Євген поставив за мету розповісти покерному світу про війну в Україні та допомогти своїми призовими постраждалим від війни українцям.

Відразу після початку повномасштабної війни PokerMatch відсторонив усіх гравців з росії від гри у покер-румі. Компанія зупинила роботу на території країни-агресора, також розірвала багато рекламних контрактів.

Наразі предмет особливої гордості в компанії — це створення власних благодійних ініціатив, серед яких Victory Cup та Ukrainian Glory Cup, і реакція покерного ком’юніті на них. Не сума коштів, які були переведені на гуманітарну допомогу постраждалим українцям (хоча вона доволі значна — наразі це понад 2 мільйонів гривень). 

Компанія відсвяткує визначну дату створення руму разом зі своїми клієнтами. Найкрупніший івент, який пройде 23 липня буде також благодійним — весь зібраний рейк PokerMatch відправить на гуманітарні потреби України у війні з агресором.

У найближчому майбутньому компанія продовжить ініціювати благодійні покерні проєкти для допомоги Україні у боротьбі з ворогом. До Дня Незалежності України PokerMatch оголосив старт Марафону благодійності. З 1 до 24 серпня буде можливість лише за 1 гривню прийняти участь в турнірі "Фрірол Незалежності України" з призовим фондом 1,000,000 гривень. Гроші з турніру компанія відправить традиційно на благодійність, про що також закликає покеристів.

За війну бренд навіть створив віртуального амбасадора дракона Драгобрата, який став талісманом PokerMatch та активним кіберволонтером, який підтримує всі благодійні турніри бренду.

PokerMatch продовжує й надалі натхненно просувати свою проукраїнську позицію на міжнародній арені. Наступні цілі – це проведення низки міжнародних офлайн турнірів в українських містах. Чекаємо на Victory Cup в Києві, Харкові, Одесі, Херсоні, Запоріжжі, а також в українському Криму!

Категорія: Цікаві статті | Додав: PiterRhon (2022-08-06)
Переглядів: 2170 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar