Догляд за шкірою влітку: головні правила

Влітку методика догляду за шкірою обличчя значно відрізняється порівняно з рештою сезонів, оскільки потрібно враховувати погодний фактор. У теплу пору року підвищується ризик появи зморшок, прищів та загального погіршення стану шкіри.

Якщо про використання засобу з сонцезахисними фільтрами знають уже всі, то про деякі інші рекомендації теж варто пам’ятати. Очищення має бути максимально якісним, але дбайливим.

Вам варто знайти хороші засоби, які допоможуть ідеально очистити шкіру від забруднень, але її не пересушити. Тому експерти рекомендують звертати увагу на косметику із перевіреним складом.

Також варто регулярно проводити різні маски, спрямовані на глибоке очищення.

Якісний живильний крем

Не варто вважати, що тільки взимку шкіра потребує інтенсивного живлення: влітку ця потреба нікуди не зникає. І якщо вранці потрібно наносити максимально легкий засіб, то на ніч варто обирати якісний поживний склад.

Спреї

Існує маса цікавих винаходів, які призначені саме для літнього догляду. До них належать різні гідролати, термальна вода, спреї.

Це допомагає підтримувати оптимальний водний баланс.

Антиоксиданти

Ці речовини просто необхідні для того, щоб шкіра залишалася завжди красивою та доглянутою. Можна шукати косметику, у складі якої є активні антиоксиданти. Можна самостійно робити домашні маски на основі ягідного пюре.

Також не забувайте вживати антиоксиданти разом із їжею.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2023-06-11)
Переглядів: 1370 | Теги: літо, догляд, шкіра | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar