Корисні властивості манго розкрили медики
Американські вчені з’ясували, що регулярне вживання манго сприяє зниженню рівня цукру в крові і покращує загальний стан людей з діабетом другого типу. Цей соковитий фрукт має в своєму складі поліфеноли, що містять антиоксиданти — це сприяє омолодженню організму. Користь манго незаперечна, адже в ньому містяться мінерали, вітаміни і речовини, що сприяють розщепленню жирів. Вживання манго при діабеті другого типу сприяє нормалізації цукру в крові через наявність в цьому яскравому фрукті фiтонутриентов. Манго має чудові смакові якості, стане відмінним інгредієнтом для фруктових салатів і десертів. Найкраще поєднується з яблуками і цитрусовими. | |
| |
Переглядів: 1640 | | |
Всього коментарів: 0 | |