Найкорисніші напої для здоров'я названо

Учені назвали найкорисніші напої для здоров’я, які сприятливо впливають при регулярному вживанні.

Пошуки елексиру молодості все ще тривають, а поки що дослідники пропонують сповільнити старіння і поліпшити стан організму за допомогою унікальних за своїми властивостями напоїв.

Найкориснішим для здоров’я вчені назвали зелений чай. Він запобігає серцево-судинним захворюванням і знижує рівень поганого холестерину. Вживайте 5-7 чашок чаю на тиждень, щоб жити довше за тих, хто обходить його стороною.

На другому місці за силою корисного впливу опинилася кава з багатою кількістю антиоксидантів у її складі. На думку вчених, кавомани рідше скаржаться на здоров’я, ніж ті, хто взагалі її не п’є. Кава на 19% знижує ризик розвитку серцевих і на 18% — ракових захворювань.

Комбуча — ще один напій, який варто ввести в раціон. У ньому містяться антиоксиданти та пробіотики, які знижують рівень цукру. Це особливо корисно, якщо у вас діабет другого типу. Крім того, у нього виявили антибактеріальні властивості.

А ось особливо корисним для серця виявилося червоне вино. Ресвератрол у ньому оздоровлює судини, але слід дотримуватися здорового глузду під час його вживання, щоб не нашкодити організму. Жінки можуть випивати до 150 мл на добу. Чоловікам дозволено вживати вдвічі більше.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2023-06-22)
Переглядів: 1130 | Теги: користь, червоне вино, напій, здоров'я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar