Портативна акустика в магазині Showtime — це надійність та якісне звучання

Портативною акустикою називають прості, легкі та мобільні пристрої відтворення звукових файлів, розміщених на різних носіях. По суті це автономні мобільні колонки, які можуть з'єднуватися з носієм аудіофайлів за допомогою кабелю, вбудованого модуля Bluetooth або Wi-Fi. У магазинах сьогодні представлена ​​провідна портативна акустика, а також працююча від акумулятора, що заряджається.

портативна акустика

Як виглядають та функціонують портативні акустичні пристрої?

Портативна колонка є компактним і невеликим за розміром девайсом, оснащеним інтегрованою системою, здатною посилювати звук. З його допомогою можна транслювати аудіозаписи з будь-яких носіїв — карт пам'яті, смартфонів, ноутбуків, планшетів та телевізорів. Портативна акустика, на відміну від традиційних акустичних пристроїв, характеризується наявністю єдиного монолітного корпусу, який містить всі її елементи.

В інтернет-магазині Showtime представлений широкий асортимент портативних аудіопристроїв, виконаних у корпусі з алюмінію, композиту, дерева, металу, МДФ, пластику. Ви можете вибрати портативну акустику з будь-яким типом інтерфейсу — Ethernet, HDMI, Optical S/PDIF, USB, USB Type-C, Wi-FI та ін, з тією потужністю, яка вас влаштує. Ми пропонуємо моделі портативної акустики з такими особливими властивостями, як:

  • вбудованої батареї;
  • радіо-тюнера;
  • караоке;
  • водонепроникного або вологозахищеного корпусу;
  • захисту від пилу;
  • вбудованого сабвуфера;
  • вбудованого підсилювача та ін.

Також у нашому магазині ви знайдете бездротові портативні акустичні пристрої, моделі з вбудованим будильником, оснащені функціями AirPlay, Wi-Fi та Bluetooth. Ціна на портативну акустику в інтернет-магазині Showtime більш ніж лояльна. Покупець з будь-яким достатком може придбати для себе девайс, щоб з комфортом слухати улюблені музичні треки в будинку, на природі, під час пішої прогулянки містом, в автотранспорті або під час їзди на велосипеді.

Що важливо враховувати під час виборів портативної акустики?

портативна акустика

Вибираючи портативні колонки, враховуйте можливості частотного діапазону моделі, що сподобалася. Чим ширший цей діапазон, тим більше частот зможе відтворювати приймальний пристрій, програючи сигнали за допомогою вбудованого динаміка. Зазвичай, діапазону 20-20 тис. Гц цілком достатньо, щоб отримати глибокі «низи» і чисті «верхи». Зі зростанням нижнього значення діапазону звук буде менш об'ємним.

Моно

Портативні акустичні моносистеми мають у конструкції всього один випромінювач, тому максимальна гучність у них буде, об'ємний звук — ні.

Стерео

Це моделі, оснащені парою (і більше) випромінювачів, тому здатні відтворити музичну композицію у всіх її яскраво виражених тонах навіть мінімальної гучності. Найкращого ефекту звучання можна досягти досвідченим шляхом — знайти точку чистого звучання щодо місцезнаходження аудиторії слухачів.

Формат 2.1

Це особливий тип акустичних систем, що відтворюють навіть екстремальні напрями в музиці. Особливо якісно тут звучатиме потужний бас.

Переваги та недоліки портативних колонок

До переваг портативної акустики можна віднести наступне:

  1. Легка експлуатація — використовувати портативну акустику може навіть маленька дитина.
  2. Портативна акустика завжди активна і не потребує підсилювача.
  3. Це універсальний пристрій, що легко підключається до будь-якого носія аудіофайлів.
  4. Компактність та мобільність — це пристрій невеликого розміру, який завжди зручно мати при собі.
  5. Автономність — заряджається від PowerBank або розетки, не вимагає постійного підключення до джерела живлення.
  6. Широкий асортимент моделей у різноманітності форм та дизайну, від різних виробників.

Недорогу та якісну портативну акустику купити можна в інтернет-магазині Showtime у Києві та інших населених пунктах України.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-09-27)
Переглядів: 5990 | Теги: портативна, акустика | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar