Призводить до сонливості такий сніданок

кукурудзяні пластівці Після вживання такого сніданку вдень може виникати сонливість.

Сніданок вважають основним прийомом їжі, оскільки зранку ми повинні отримати разом з ним заряд бадьорості на цілий день. Але якщо до складу вашого сніданку входять, наприклад, солодкі кукурудзяні пластівці, а потім ще й булка з варенням та чай з цукром, то ви отримаєте надто великий заряд солодкого. В результаті, днем ​​ви відчуєте потужний приплив сонливості, коли після різкого стрибка вгору рівень цукру почне знижуватися.

В перші години після вживання такого сніданку людина зазнає припливу енергії, але після зниження глюкози в крові з'являється занепад сил. А разом з ним виникають слабкість, порушення концентрації, сплутаність свідомості та різке зниження працездатності. Вдень людині хочеться лягти та поспати замість того, щоб працювати.

Вся справа в тому, що до складу сніданку повинні входити повільні вуглеводи, які дуже плавно перетравлюватимуться і розщеплюватимуться. Наприклад, цільнозернові злаки або хліб з висівками. Також продукти для сніданку повинні мати достатній показник білка, оскільки він уповільнює викид глюкози в кровообіг і максимально продовжує те саме необхідне відчуття бадьорості.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-10-26)
Переглядів: 2070 | Теги: сонливість, Сніданок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar