Промокли ноги взимку: що варто робити

Зиму можна або шалено любити, або яро ненавидіти, адже саме в цю пору року ми найчастіше хворіємо і зустрічаємося з такими неприємностями, як конденсат на вікнах, пересушене обличчя і промоклі ноги. Про те, що робити з останньою проблемою, розбираємося далі в нашому матеріалі.

Яким би хорошим не було ваше взуття, ризик намочити взимку ноги існує завжди. Сніг, сльота, калюжі і замети не дозволяють “безпечно” дістатися до пункту призначення, але ми знаємо, як уберегти себе від неприємностей і не захворіти в морозний сезон.

Що робити, якщо промокли ноги? Ми ділимося корисними зимовими порадами, які варто взяти на замітку!

Що робити, якщо промокли ноги взимку?

- Проблема застала вас неподалік від будинку? Краще поверніться і змініть взуття. Якщо у вас всього одна пара, то просушіть її на батареї або за допомогою фена.

- Носіть із собою змінне взуття (або принаймні шкарпетки). Так, можливо, вам знадобиться сумка побільше, однак якщо на вулиці негода, величезні замети або каша зі снігу, то краще убезпечити себе і кинути в рюкзак черевики.

- Намокли ноги, але немає можливості перевзутися? На допомогу прийдуть поліетиленові пакети. Целофанові кульки надіньте на голі ноги, а поверх натягніть шкарпетки.

- Прийшли додому з мокрими ногами і переживаєте, що захворієте? У хід йде розігріваючий масаж ніг, спиртові або перцеві настоянки, якими можна натерти стопи, а також гаряча ванна.

- Також при промоклих ногах рекомендується пити гарячий трав’яний чай і використовувати ефірні олії, наносячи їх на груди.

Отже, щоб ваші ноги не намокали занадто часто, придбайте собі якісне зимове взуття.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-12-23)
Переглядів: 1700 | Теги: ноги, зима | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar