Роутери Cisco — якість, гідна поваги

Роутери Cisco Компанія Cisco і її продукція сьогодні знаються у всьому світі, вона є одним з вагомих постачальників IT-обладнання на світовий ринок. В Україні роутери Cisco користуються попитом і затребувані різними підприємствами, бізнес-структурами, населенням.

Чому роутери Cisco мають такий високий попит?

Популярність продукції Cisco обумовлена ​​багатьма факторами, якщо говорити про роутери, то ці пристрої мають такі характеристики:

  1. Різноманітний модельний ряд - від бюджетних пристроїв до спеціальних, необхідних магістральних каналів.
  2. Висока швидкість обчислень.
  3. Відмінна якість виготовлення, незалежно від призначення та вартості пристроїв.
  4. Високий ступінь захищеності та відмовостійкості.
  5. Гарна окупність за рахунок того, що ціна роутерів Cisco доступна покупцеві з будь-яким рівнем достатку без шкоди продуктивності обраної ним моделі.

Всі ці характеристики не тільки відрізняють роутери торгової марки Cisco від аналогічної продукції інших виробників, а й є для них своєрідним зразком.

Для чого потрібні роутери Cisco і яка їхня основна функція?

Роутери цього виробника здатні виконувати відразу кілька функцій у рамках реалізації політики, що стосується різних мережевих завдань:

  1. Об'єднання мережевих елементів;
  2. Сприяє ефективності пакетної передачі;
  3. Перенаправлення трафіку на особливо складних ділянках мережі;
  4. Побудова відмовостійкої інфраструктури в інтегрованих мережах для бізнесу, що ефективно функціонують за рахунок використання гнучких технологій.

Ключова функція роутерів Cisco полягає в оперативному визначенні оптимального шляху передачі пакетів даних між адресатами.

Які роутери пропонує виробник Cisco?

Якщо вам необхідний маршгрутизатор у лінійці продукції Cisco, вибір потрібної моделі здійснюється з урахуванням її конкретних характеристик, а також особливостей топології пристрою та алгоритмів маршрутизації. На світовий ринок компанія Cisco випустила три покоління роутерів.

Роутери 1-го покоління

Це роутери Cisco серії 2800, які успішно забезпечують:

  • необхідну швидкість шифрування;
  • високий рівень функціональності систем, що запобігають несанкціонованому доступу;
  • ефективність роботи міжмережевих екранів;
  • можливість керування телефонними комунікаціями.

Також роутери Cisco першого покоління забезпечують підтримку та якісне функціонування голосової пошти, із встановленням (за рахунок внутрішніх слотів) модулів для обробки голосових повідомлень, а також інтерфейсних, сервісних та мережевих модулів.

Роутери 2-го покоління

Це всі роутери Cisco серії 2900, які відрізняються від моделей маршрутизаторів першого покоління тим, що:

  • мережеві сервіси, інтегровані в такі пристрої, здатні забезпечити ефективний захист даних безпосередньо на робочому місці будь-якого високошвидкісного підключення;
  • сприяють суттєвому підвищенню рівня обслуговування мережевих клієнтів.

На відміну від маршрутизаторів першого покоління, функціонування роутерів серії 2900 базується на передових технологіях. З їх допомогою можна створювати платформи з високою оптимізацією надання доступу до засобів зв'язку, що є в системі.

Купити роутер Cisco у Києві та в будь-якому місті України за вигідною сценою та швидкою доставкою в будь-яку точку нашої країни ви можете в інтернет-магазині компанії Comtrade. Ми гарантуємо вам:

  1. Максимальну окупність вкладень навіть при максимальному рівні витрат на утримання та експлуатацію системи.
  2. Якісну керованість із застосуванням інтегрованого системного підходу.
  3. Абсолютну безпеку підключення та експлуатації роутера.

Гнучкість сучасних роутерів Cisco допускає їхню сумісність з будь-якими інноваційними технологіями у сфері IT-індустрії.

Категорія: Цікаві статті | Додав: abel (2022-09-01)
Переглядів: 2170 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar