Закрити Землю від Сонця великими бульбашками пропонують вчені

земля сонце космос Математична модель показала, що якщо відхилити лише 1,9 відсотка сонячного випромінювання, це дозволить охолодити планету і навіть обернути потепління назад.

Експерти з Массачусетського технологічного інституту запустили проєкт під назвою "Космічні бульбашки". Про це йдеться на офіційному сайті проекту.

Перше, що хочуть зробити експерти, заслонити нашу планету від Сонця за допомогою спеціального бар’єру гігантських розмірів. Передбачається, що це допоможе зупинити глобальне потепління. За словами експертів, люди не змогли домовитися про впровадження зелених технологій, а тому треба вигадати новий план.

Вчені впевнені, що велика кількість космічних пухирів із тонкої плівки. Вони затримуватимуть сонячні промені. Для того щоб їх надути, потрібно зовсім небагато газу, тому що в умовах космосу немає зовнішнього тиску.

Такі бульбашки, згідно з проєктом, можна буде швидко розміщувати на орбіті планети, замінюючи пошкоджені метеоритами екземпляри.

За словами експертів, якщо відхилити 1,9 відсотка сонячних променів, то планета охолоне. Це не тільки зупинить глобальне потепління, а й поверне його назад. Принаймні це показали математичні розрахунки.

Раніше ми повідомляли, що NASA прогнозує вибух ракети Starship прямо на старті.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-06-22)
Переглядів: 2340 | Теги: земля, сонце, бульбашки, закриття, космос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar