Знижує ризик хвороб серця на 20% регулярне вживання чаю

вживання чай Різні дослідження показали, що чашка чаю допоможе зберегти ваше серце здоровим.

Серцево-судинні захворювання відносяться до ряду станів, що вражають серце та кровоносні судини. Чотири основні типи – це ішемічна хвороба серця, інсульти, захворювання периферичних артерій та захворювання аорти. Вони часто пов’язані з наявністю занадто великої кількості жирових речовин в артеріях, які накопичуються і можуть спричинити утворення тромбів.

Тому, коли справа доходить до підтримки здоров’я серця та кровоносних судин, існує низка умов, яких слід уникати чи тримати під контролем.

До них відносяться наявність високого рівня холестерину, діабету та високого кров’яного тиску. Надмірна вага, нездорове харчування, куріння та недостатня фізична активність також є факторами ризику.

Багатий вміст поліфенолів у чаї справді дуже корисний для вашого серця.

У великому огляді, який поєднав 13 когортних та перехресних аналізів, 30 лабораторних досліджень та 13 клінічних випробувань, регулярне вживання чаю було пов’язане з нижчим ризиком серцево-судинних захворювань. Лабораторні та клінічні випробування підтвердили захисну дію чаю та його біологічно активних сполук проти проблем із серцем.

Флавоноїди – частина сімейства поліфенолів – це натуральні сполуки, що виробляються чайною рослиною в міру її зростання. І чорний, і зелений чай мають однаковий вплив на серце, але розрізняються за своєю дією.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-11-04)
Переглядів: 1700 | Теги: вживання, чай, Серце | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar