12:01 PM
Залізничні квитки можна придбати до Херсона, Маріуполя та Сімферополя

залізничний квиток потяг перемога Українці вже можуть придбати квитки на "Потяг до перемоги". Про старт продажів квитків до вже деокупованих та ще не звільнених міст в рамках проєкту "Квитки до перемоги" заявили в Укрзалізниці.

Наразі вже можна придбати квитки на перші рейси з Києва до п’ятьох українських міст: звільненого Херсона та поки окупованих Донецька, Маріуполя, Луганська та Сімферополя.

"Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації", — розповіли в Укрзалізниці.

Як тільки рух потягів відновлять, тим, хто придбав квитки, надішлють повідомлення з датою виїзду.

Рейси здійснюватиме легендарний потяг, вагони якого розписані малюнками, присвяченими подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Придбати символічні квитки можна за посиланням. Усі кошти від продажів підуть на закупівлю last-mile автівок, які допоможуть сполучити міста й селища  звільнених регіонів з найближчими залізничними вузлами.

Категорія: Новини України | Переглядів: 2473 | Додав: news | Теги: потяг, Перемога, залізничний, Квиток | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar