11:30 AM
Для чистої та здорової шкіри список продуктів

Якщо ви хочете, аби ваша шкіра виглядала ідеально, скоріш за все, ви використовуєте чимало засобів для догляду за лицем: кремів, сироваток, засобів для умивання. Але чи не забуваєте ви звернути увагу на те, що лежить у вашій тарілці? Дієтологи переконані, що деякі продукти можуть допомогти вам у цьому.

Помідори

Хто б міг подумати, що такий простий, звичний продукт може бути корисним для вашої шкіри? Доведено, що лікопін, який є у помідорах, може покращувати структуру та якість шкіри. І попри те, що тіла людей вразливі до окисного стресу, який також відомий як дисбаланс антиоксидантів, лікопін також може зменшити побічні ефекти від цього.

Жирна риба

Така жирна риба, як лосось та сардини, просто переповнена протизапальними інгредієнтами, а омега-3 відіграє важливу роль у підтримці ліпідного бар'єра шкіри. Це може мати просто вирішальне значення для зволоження та захисту від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Незалежно від того, чи ви додаєте рибу у салати, чи смажите її з гарніром, жирна риба стане чудовим доповненням до будь-якої страви чи прийому їжі.

Волоські горіхи

Вони багаті на омега-3 та цинк, а ці дві речовини мають вирішальне значення для здоров'я вашої шкіри. Омега-3 допомагають підтримувати вологий бар'єр шкіри, а цинк важливий для загоєння. Також цей продукт легко переноситься організмом і є майже ідеальною закускою в дорогу.

Спробуйте додати жменю волоських горіхів до свого сніданку чи обіду, і ви досить швидко помітите, що текстура шкіри з часом стає гладшою.

Болгарський перець

В організмі людей є велика кількість колагену, а якщо ви додасте до свого раціону продукти, у яких є вітамін С, ви можете зробити свій внесок у збільшення колагену. Всього у одній порції болгарського перцю ви знайдете більше вітамінів, ніж потрібно для щоденних потреб організму, але переваги не закінчуються на цьому.

Каротиноїди, що також є у продукті, допомагають захистити лице від сонячних променів та зберігають шкіру здоровішою та більш бадьорою.

Насіння соняшника

Цей поживний продукт не тільки допоможе вам отримати чисту шкіру, але й також захистить її від шкідливого впливу навколишнього середовища. У насінні соняшнику є багато вітаміну Е, а це робить його потужним і корисним антиоксидантом.

Переглядів: 123 | Додав: news | Теги: здорова, продукт, користь, шкіра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar