12:48 PM
Фермерам присвятять нову марку

марка фермер Марки, які випускають в Україні під час війни стають колекційними, попри мільйонні тиражі. Щоразу перед виходом нової біля відділень пошти шикуються величезні черги. Якою ж буде наступна марка? Українцям запропонували проголосувати за дизайн у додатку "Дія". Більшістю голосів громадяни вибрали марку присвячену "тракторним військам".

"Майже 834 тисячі голосів! Саме стільки українців взяло участь у голосуванні за ескіз до марки "Доброго вечора, ми з України!". Понад 340 тисяч з них вибрали ескіз з трактором, який тягне російський брухт. А це означає, що вже через місяць ви побачите нову поштову марку з цією ілюстрацією. Друге місце посів ескіз з путіним, а третє — з Калушем", – повідомили в "Укрпошті".

Наразі "Укрпошта" також випускає сувенірну продукцію з зображенням марок. Це листівки, магніти, футболки, світшоти та ін.

"Світло завжди переможе темряву, а чесна праця — злодійство. І для цього не обов’язково мати танки, бо "у своїй хаті своя й правда, і сила, і воля", – говорять у АТ "Укрпошта".

Цікаво, що "українські" колекційні марки створюють і в інших країнах. Наприклад, у Литві випустили марку з "Байрактаром", переданим Україні, кошти на який збирали усією країною.

Переглядів: 1288 | Додав: news | Теги: марка, Нова, фермер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar