Ветеринарні рентген-апарати в інтернет-магазині БІОВЕТ

Компанія БІОВЕТ уже понад 10 років є надійним постачальником рентгенівського обладнання: портативних рентгенівських апаратів, DR-панелей, рентген-оцифровувачів, аксесуарів. Ветеринарне обладнання Biovet розроблене для діагностики домашніх тварин, коней і великої рогатої худоби. 

Поліпшуйте рентген-діагностику завдяки високій якості зображень

Biovet пропонує широкий асортимент обладнання для ветеринарних клінік, які спеціалізуються на діагностиці та лікуванні дрібних і великих тварин. Консультанти допомагають підібрати обладнання, яке відповідає потребам клієнтів.

Продуктові рішення включають:

  • Рентген апарати — повний спектр ветеринарних рентгенівських систем для будь-яких завдань у сучасній практиці: від легких портативних рішень для роботи в полі чи клініці до потужних статичних систем.

  • DR-панелі — системи прямої цифрової радіографії, що дають змогу отримувати зображення високої якості для діагностики дрібних і великих тварин.

  • Рентген-оцифровувачі — компактні системи комп’ютерної радіографії, які використовують касети й візуалізаційні пластини та допомагають перейти від звичайних до цифрових зображень. 

  • Рентген-захист — широкий спектр засобів радіологічного захисту, що гарантують безпеку персоналу та клієнтів.

Портативні рентгенівські апарати

Сучасний портативний рентген апарат простий у використанні, компактний і міцний. Він створює зображення високої якості. Таке обладнання розроблене для всіх видів дрібних і великих тварин. 

Завдяки портативним рентгенівським апаратам ветеринари можуть створювати цифрові знімки практично в будь-якому місці. Ці сучасні системи мають невелику вагу та зручний інтерфейс. Вони дають можливість отримувати чіткі зображення, піддаючи пацієнтів впливу дуже малих доз радіації. Це зводить до мінімуму додаткові медичні проблеми в майбутньому. Портативні рентгенівські апарати також вирізняються вищою швидкістю роботи, якщо порівняти з іншими пристроями для рентгенографії.

ветеринар рентген-апарат

Biovet постійно стежить за розвитком ветеринарної медицини і пропонує найкращі рентгенівські апарати, DR-панелі та оцифровувачі для кабінетів і клінік. Діагностичні лінії розроблені згідно з найвищими вимогами до надійності, безпеки використання й точності, що необхідні для поліпшення повсякденної роботи ветеринарів: діагностики й екстрених втручань.

Компанія забезпечує обладнанням заклади будь-якого типу — від невеликих приватних клінік до відділень невідкладної ветеринарної допомоги. Рентгенівські апарати й інші діагностичні прилади від Biovet значно підвищують продуктивність праці фахівців.

Категорія: Цікаві статті | Додав: news (2022-10-14)
Переглядів: 5740 | Теги: рентген-апарат, ветеринар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar