10:47 PM
Композиція кімнати з журнальним столиком: поради

Композиція кімнати з журнальним столиком

Композиція кімнати з журнальним столиком

Для освіження дизайну і додання легкості обстановці придумано особливий вид меблів - столик журнальний. Ми даємо кілька порад щодо обстановки кімнати з його допомогою.

Незважаючи на назву, зберігати на цьому столику журнали необов'язково. Якщо не передбачається ставити і класти туди велику кількість речей, беріть найбільш повітряний столик, у якого замість традиційних чотирьох ніжок - вигадливо вигнута опора. Для стильного вигляду його досить доповнити легкою вазою.

Якщо ж, купивши красивий журнальний столик в інтернет-магазині, Ви дійсно збираєтеся зберігати там добірки журналів, або плануєте при вечірці ставити на нього напої, тоді варто підібрати варіант більш масивний, з надійними поличками внизу. Є розсувні столики - в компактному вигляді журнальні, але, розставивши і піднявши їх, можна отримати повноцінний стіл у вітальні.

Крім сполучуваності із загальним стилем врахуйте, що столик не повинен відриватися від інших меблів і стояти десь посеред кімнати. Журнальний столик частіше ставиться перед диваном-куточком, в доступності для тих, хто сидить.

Переглядів: 11470 | Додав: abel | Теги: дизайн, кімната, Поради, столик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar